Blogger Widgets

2012. július 19., csütörtök

Árnyvadász történelem


ÁRNYVADÁSZ TÖRTÉNELEM


A kezdetek

Körülbelül ezer évvel ezelőtt, a pontos dátum ismeretlen, a Földet megtámadták a démonhordák. Egy férfi, Jonathan Shadowhunter egy boszorkánymesterrel megidéztette Raziel angyalt. Könyörgött Razielnek, hogy keverje össze a vérét egy kehelyben, és adja oda az férfiaknak, hogy megihassák. Ezekből a férfiakból váltak az Árnyvadászok. Aztán az ő gyerekeikből, és az ő gyerekeik gyerekeiből. Nekik adták az első Szürke Könyvet, amiben fel volt sorolva az összes rúna, amelyeket a démonokkal vívott harcban használhatnak.

1868

Az Árnyvadászok aláírják az első Szövetséget. Ez az első lépés a béketárgyalásokban az Alvilágiakkal.

1878

A londoni Intézet Árnyvadászai szembenéznek a Magiszterrel. Ő és a mechanikus serege megtámadják az Árnyvadászokat, mivel meg akarja szerezni magának Theresát az erejéért, aminek a segítségével képes felvenni halott és elő dolgok alakját, és hallja a gondolataikat illetve látja az emlékeiket is.

1991

A felkelés. Valentine és a Kör azt tervezik, hogy lemészárolják a fegyvertelen Alvilágiakat. Ez végül nem sikerül nekik, mert az Alvilágiak tudomást szereznek a dologról, és ellenszegülnek. Valentine korábbi legjobb barátja és felesége állnak az ellenállók élére.

2007

Újra aláírják az Szövetséget. Valentine azt tervezi, hogy egy démonsereggel lemészárolja az összes Árnyvadászt. A csatát végül megvívják, Valentine pedig elesik, miután megidézik Raziel angyalt.



1 megjegyzés:

  1. Szia! 2007-hez írni lehet a Végzet Háborúját és a Sötétség Háborúját! :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets