Blogger Widgets

2012. július 19., csütörtök

Bukott Angyalok Városa

Cím: Bukott Angyalok Városa
Eredeti cím: City of Fallen Angels
Magyar Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Kamper Gergely
Hossz: 390 oldal

Itt tudod megvenni magyarul:
Kemény kötés: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-a-vegzet-ereklyei-4-bukott-angyalok-varosa-660
Puha kötés: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-a-vegzet-ereklyei-4-bukott-angyalok-varosa-659

Olvass bele! http://www.konyvmolykepzo.hu/karacsony/bukott_angyalok_varosa.pdf

Tartalom

A háborúnak vége, és Clary Fray izgatottan tért vissza New Yorkba, ahol egy lehetőségekkel teli, új világ vár rá. Szorgalmasan edz, hogy Árnyvadász válhasson belőle, és felhasználhassa különleges képességeit. Édesanyja feleségül megy élete szerelméhez. Az Árnyvadászok és az Alvilágiak végre békében élnek egymással. És ami a legfontosabb, Clary és Jace szerelme végre igazán kiteljesedhet.
Valaki azonban Árnyvadászokat kezd gyilkoni, és az éleződő feszültség újabb véres háborúval fenyeget. Clary legjobb barátja, Simon sem segíthet. Akármerre fordul, valaki maga mellé akarja állítani, hiszen szükségük van az életét megrontó átok rettenetes hatalmára. Arról nem is beszélve, hogy két gyönyörű, ámde veszélyes lánnyal jár egyszerre, akik közül egyik sem tud a másikról.
Amikor Jace minden magyarázat nélkül távolodni kezd Clarytől, a lány egy rejtély kellős közepén találja magát, amelynek a megoldásával valóra válik a legrosszabb rémálma. Rettenetes események láncolatát indítja el, aminek akár az is lehet a vége, hogy mindent elveszít, ami fontos a számára. Még Jace-t is.

Könyves bloggerek véleményei


Fejezetcímek

Fejezetek elején található idézetek

Kedvenc idézetek a könyvből

Ha esetleg olvasókörös vagy, esetleg tanár, és szeretnél tippeket, hogy miről is lehetne beszélgetni a könyvvel kapcsolatosan, katt ide:

2 megjegyzés:

  1. Kedves Deszy!
    Amikor olvastam ezt a részt felmerült bennem és a barátaimban is az a kérdés, miszerint Jace-nek egy szertartáson kellett volna részt vennie ami segít meggátolni a démoni behatásokat. A kérdés az: Hogyha Clary az emberek közt nevelkedett és ott is született akkor rajta nem végezték el a szertartást? Akkor őt mi védi ezektől a hatásoktól? Na és mi van Jace-szel? Ha Valentine nevelte aligha vitte el a Néma testvérekhez a fiút. Akkor őt vajon mi védte annyi éven át?
    Csak szeretném ezt a dolgot tisztázni magamban és lehet hogy másban is felmerült már ez a kérdés.

    Köszi Dorina

    U.i.:A válaszodat előre is Köszönöm. Egyébkét odáig vagyok ezért az oldalért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hittem, erre válaszoltam. Na mindegy. Szóval Claryn elvégeztette a szertartást Jocelyn. Majd ki fog derülni hogyan és milyen körülmények között. :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets