Blogger Widgets

2012. július 19., csütörtök

Hamuváros

Cím: Hamuváros
Eredeti cím: City of Ashes
Magyar Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Kamper Gergely
Hossz: 470 oldal

Itt tudod megvenni magyarul:

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-a-vegzet-ereklyei-2-hamuvaros-458

Olvass bele! http://konyvmolykepzo.chr.hu/wg3/files/download/10/hamuvaros.pdf

Tartalom

Clary Fray másra sem vágyik, csak hogy végre ismét normális életet élhessen. De vajon mi számít normálisnak, ha valaki démonokat pusztító Árnyvadász, az édesanyja varázslattal előidézett kómában fekszik, és egyszerre vérfarkasok, vámpírok meg tündérek nyüzsögnek körülötte? Clary szívesen töltene több időt legjobb barátjával, Simonnal, csakhogy az Árnyvadászoktól nem szabadulhat – főleg nem jóképű, ámde bosszantó, újonnan megtalált bátyjától, Jace-től. Clary csakis úgy segíthet édesanyján, ha felkutatja a rossz útra tért Árnyvadászt, Valentine-t, aki talán őrült, bizonyosan gonosz – ráadásul az édesapja. Amikor a Végzet Ereklyéi közül a másodikat is ellopják, a félelmetes Inkvizítor Jace-t gyanúsítja. Lehet, hogy a fiú tényleg elárul mindent, amiben hitt, és az apja mellé áll?


Könyves bloggerek véleményei



Fejezetcímek

Fejezetek elején található idézetek

Kedvenc idézetek a könyvből

Ha esetleg olvasókörös vagy, esetleg tanár, és szeretnél tippeket, hogy miről is lehetne beszélgetni a könyvvel kapcsolatosan, katt ide:

1 megjegyzés:

  1. Valaki méltatja mondani nekem h készült e film a második részből?? És ha igen akkor hol találom meg?? Köszi üdv rebeka

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets