Blogger Widgets

2012. július 19., csütörtök

Üvegváros

Cím: Üvegváros
Eredeti cím: City of Glass
Magyar Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Kamper Gergely
Hossz: 504 oldal

Itt tudod megvenni magyarul:
Kemény kötés: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-a-vegzet-ereklyei-3-uvegvaros-625
Puha kötés: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-a-vegzet-ereklyei-3-uvegvaros-547

Olvass bele! http://konyvmolykepzo.chr.hu/wg3/files/download/10/uvegvaros.pdf

Tartalom

Hogy megmentse édesanyja életét, Clarynek el kell utaznia az Üvegvárosba, az Árnyvadászok ősi otthonába – még ha engedély nélkül belépni a városba a Törvénybe is ütközik, márpedig a Törvény megszegése halált jelenthet. Ha ennyi nem lenne elég, Jace nem akarja, hogy ott legyen, Simont pedig börtönbe vetették az Árnyvadászok, akik igencsak gyanúsnak találnak egy vámpírt, akinek nem árt a napfény.
Ahogy Clary egyre többet tud meg családja múltjáról, szövetségesre lel Sebastian, a titokzatos Árnyvadász személyében. Valentine minden erejével azon van, hogy örökre megsemmisítsen minden Árnyvadászt, nekik pedig csak akkor van esélyük vele szemben, ha összefognak örökös ellenségeikkel. De félre tudják-e tenni gyűlöletüket az Árnyvadászok és az Alvilágiak, hogy együttműködhessenek? Miközben Jace rádöbben, mi mindent hajlandó kockára tenni Claryért, vajon a lány újonnan meglelt képességeivel segíthet-e megmenteni az Üvegvárost – bármilyen áron?
A szerelem halálos bűn, és a múlt titkai is végzetesnek bizonyulnak, amikor Clary és Jace szembenéz Valentine-nal a New York Times nagysikerű sorozatának, A Végzet Ereklyéinek utolsó darabjában.

Könyves bloggerek véleményei



Fejezetcímek

Fejezetek elején található idézetek

Kedvenc idézetek a könyvből

Ha esetleg olvasókörös vagy, esetleg tanár, és szeretnél tippeket, hogy miről is lehetne beszélgetni a könyvvel kapcsolatosan, katt ide:

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem tudtam hova írhatnám a kérdésem, így ide teszem. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Végzet csatájában ugye a kötés rúna miatt az Alvilágiak és Árnyvadászok kölcsönösen használhatták egymás képességeit. Ezt Alec és Magnus esetében hogy kell elképzelni?

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets