Blogger Widgets

2012. november 8., csütörtök

Jamie tetkói

Sziasztok!

Már régóta tervezem ezt a posztot, de elég sok időt igényel megírni, így mindig csúszott a dolog. De most végre rászántam magam teljes szívvel, szóval...

Először is szeretném leszögezni, hogy Jamie-nek nagyon sok tetoválása van. Szinte biztos, hogy nem sikerül mindet összeszednem, már csak azért sem, mert nagy valószínűséggel nem mind látszik. Jamie egyébként elmondta, hogy minden tetoválásnak van valamilyen jelentése, a legtöbb valamelyik filmjével kapcsolatos.

Az első tetoválásával kezdem. Ha már nem tudok tökéletes időrendet tartani, legalább a legelsőt vegyem előre. És ez pont egy olyan tetkó, amit nem igazán látunk. Méghozzá egy Bob Dylan tetkó Jamie fenekén. De hála egy fotósorozatnak, még erről is van képünk. (Érzékenyebb lelkűek, szemeket becsukni! :D)




Ennek a tetoválásnak a történetét Jamie el is meséli. Egy barátjával volt, és megbeszélték, hogy mivel a barátja szereti a klasszikus zenét, magára tetováltatja Beethovent, Jamie pedig Bob Dylant. Jamie ment elsőnek... A barátja pedig végül nem csináltatta meg az övét, és valószínűleg nem is tervezte. De Jamie azt mondja, nem bánta meg a dolgot.

Itt nézhetitek meg ahogy válaszol az ezzel kapcsolatos kérdésre:




Folytassuk azzal a tetoválással, ami már a fenti képen is látszott! Ez pedig egy horgony/vasmacska a jobb vállán. Ennek a történetét sajnos nem ismerjük, de sokak szerint a horgony tetoválás jelentése a remény, és a biztos menedék jelképe.





A másik vállán is van egy tetoválás. Ez egy fém golyó, olyasféle, amit régen a foglyok lábára szoktak láncolni, hogy ne tudjanak megszökni. Alatta pedig a 11-12 számok láthatóak. Ez Jamie egy sorozatára utal, aminek a címe The Prisoner, és ő alakította 11-12-t.





És akkor következzen az a tetkó, amiről a legtöbben beszélni szoktak: a pillangós tetoválás a mellkasán.

Íme:


Ez ugye egy vérző szív egy pillangóval.

Itt azonban érdemes megjegyezni, hogy ez a tetoválás tulajdonképpen egy korábbi tetkót fed el. Ezt:


Ezt a tetoválást jól láthatóan kétféleképpen is lehet olvasni: Zoe és Love, azaz szerelem. A kérdéses hölgy Jamie exe (vele járt még Bonnie Wright előtt), egy divattervező.



Miután szakítottak, és Jamie összejött Bonnie-val, elég érdekesen jött ki, hogy még mindig magán hordja Zoe nevét.

Ezért úgy döntött, eltünteti. Vagyis jobban mondva elfedi.

Ezt Twitteren meg is osztotta a követőivel, és képet is mellékelt:



Így született meg az a bizonyos pillangós vérző szív.


És akkor még néhány szó egy olyan tetkóról, ami egyelőre még nincs is, de én részemről nagyon remélem, hogy lesz.

Jamie még 2011 nyarán a következőt tweetelte:


A tetoválás végül csúszott, és egyelőre még mindig csak gondolatban létezik. Mindenki fejtegette, hogy vajon milyen tetoválásról van szó: feliratról esetleg valamilyen rúnáról?

Részemről a rúnát esélyesebbnek tartanám, már csak azért is, mert Cassandra Clare szerint Jamie minden rúnát meg tud különböztetni, tudja, melyik mire való. Tehát valószínűleg tetszenek neki.

A tetoválásról Josh Horowitz Lilyt is megkérdezte, sőt még az is szóba került, hogy a szereplőgárda több tagja is csináltat magának egyentetkót. (Mint pl. annak idején a Gyűrűk ura szereplők közül a Gyűrű szövetségének tagjai közül egy kivétellel mindenki.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets