Blogger Widgets

2012. november 11., vasárnap

YALL Fest - Jamie Jace

Sziasztok!

Ez számomra nagyon fontos kérdés, ezért is kezdem ezzel azok közül a dolgok közül, amelyekről Cassandra Clare beszélt. 

A napokban már megjelent egy nyílt levél, amelyben egy teljesen Jamie-ellenes rajongó beszélt arról, hogy mennyire megváltozott a véleménye azután, hogy személyesen is találkozott vele. (Itt olvashatjátok.)

Most pedig Cassie is beszélt a dologról. 

  • Jamie az összes könyvet olvasta, és már szakértőnek számít TMI témában. (Lehet, hogy ez sokak számára természetesnek tűnik, de bizony nem mindig lehet elmondani, hogy a színész, aki játszik egy adaptációban, olvasta a könyvet is. Vagy legalábbis nem végig. Jamie pedig már a teljes sorozatot elolvasta, nem csak azt a részt, amit éppen forgattak. - Deszy)
  • Megtanulta az összes rúnát. (Cassie már korábban kiírta Twitteren is, hogy Jamie felismeri az összes rúnát, és tudja melyik mit jelent és mire való.) Így amikor rajzolták rá a rúnákat a sminkesek, tudta, melyik micsoda. Amikor észrevette, hogy az egyik rúna a házasság rúna, azt mondta: Én nem vagyok házas. Ezt szedjétek le! (A rúnákról bővebben itt olvashattok.)
  • A Csontvárosban van egy jelenet, amikor Clary rányit Jace-re, miközben zongorázik. A könyvben egy Ravel darabot játszik (erről bővebben itt olvashattok, és meg is hallgathatjátok), a filmben ezt lecserélték egy Bach darabra. Jamie valóban megtanulta eljátszani.

1 megjegyzés:

  1. Annyira jó, hogy így beleásta magát a szerepbe, és sok dolgot megtanult a kedvéért. =) Végeredményben az alakítása is elképesztő lett, úgyhogy megérte ^^

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets