Blogger Widgets

2013. április 6., szombat

Árnyvadászos karkötő

Sziasztok!

Szeretnénk Árnyvadászos karkötőt csináltatni, tudjátok ilyet:


Egyelőre semmi konkrétumot nem tudom mondani, hogy mennyibe kerülne, meg ilyesmi, mert előbb árajánlatot kell hozzá kérni. Mindenesetre ahogy beszélgettük, a legtöbben fekete alapon fehér rúnásat gondoltunk, Shadowhunter felirattal. De még ez is változhat. 

Mindenesetre ha érdekel titeket, akkor lépjetek be ebbe a Facebook csoportba: http://www.facebook.com/groups/164521697022270/

Árnyvadász tarotkártyák - Magnus

Sziasztok!

Újabb tarotkártyát kaptunk, ezúttal Magnusszal, aki nem meglepő módon az eredeti pakli Mágus kártyáját kapta, ami itt A boszorkánymester nevet viseli.


Interjú Cassie-ékkel a turnén

Sziasztok!

A Justine Magazine készített egy interjút Cassie-vel, Maureen Johnsonnal és Sarah Rees Brennannal a dedikáló körúton. Egyben a bizonyíték, hogy ha hármukat összeengedik, akkor nem teljesen normálisak. (Ami azért érdekes információ, mert együtt találták ki és írták a Bane krónikákat.) Megtudjuk például, hogy Cassie kedvenc étele a sushi, hogy az egyik kedvenc filmje a Star Wars (az eredeti trilógia) Íme a videó:


Lily és Cassie az Extra Weekendben

Sziasztok!

Lily és Cassie szerepelni fognak az Extra Weekendben, amit április 7-én láthatnak majd az amerikaiak. Reméljük, hozzánk is eljut majd. Ez egyébként Martin Moszkowicz, a kedvenc producerünk kiírásából derült ki:


Új Kevin interjú

Sziasztok!

Itt van még egy Kevin Zegers (Alec) interjú a The Colonyval kapcsolatban.


Árnyvadász tarotkártyák - Zakariás testvér

Sziasztok!

Nem kell megijedni, Cassandra Jean ezt úgy rajzolta, hogy nem tudta, ki Zakariás tetsvér, tehát nem spoileres. És ez végül nem kerül be a tényleges Árnyvadász tarotkártya pakliba.


Cassie és Rue

Sziasztok!

A Hunger Games első részében a Rue-t alakító fiatal színésznőről már eddig is tudtuk, hogy szeret olvasni. És a kezébe került Cassie TMI sorozata is, meg is írta Cassie-nek, hogy a film nagyon jól néz ki. Cassie ezt válaszolta, hogy ő a legaranyosabb, és hogy nagyon örül, hogy tetszett neki az előzetes. Mire a válasz az volt, hogy Cassie elképesztő, és hogy alig várja a City of Heavenly Fire-t. És most kapaszkodjatok! Cassie megpróbál szerezni neki előzetes példányt, mivel a Hunger Gamesszel megríkatta, és tartozik neki.




Cassie a Csontváros mozis verzióját dedikálja

Sziasztok!

Ez minket innen a távolból kevésbé érint, de Cassie a BEA-n (Book Expo of America) a Csontváros könyvek mozis kiadását dedikálja. Az esemény május 30. és június 1. között lesz New Yorkban. Ez annak tükrében érdekes, hogy a filmes borítós könyv elvileg július 9-én jelenik meg. 




The Colony interjú Kevinnel

Sziasztok!

Itt egy interjú Kevin Zegersszel (Alec) új filmje, a The Colony kapcsán.


Reakció az előzetesre

Sziasztok!

Kértétek, hogy hozzak még olyan videót, amiben azt látjuk, hogy emberek a világ különböző pontjairól, hogyan reagáltak, amikor először látták az előzetest. Nem szerettem volna ilyen tipikus, sikítozós videót hozni, mert a legtöbb erről szól (bár majd ilyet is hozhatok, mert egyébként azok is viccesek), ezért most egy másfajta reakciót hoztam. Az előző olyan videóban, amiben egy pasi volt, tudtuk, hogy olvasta a könyveket. Most egy olyan felnőtt férfi véleményét hozom, aki semmit nem tud erről a világról. Annyit tud a filmről, hogy lehetségesnek tartják, hogy ez lesz a következő nagy franchise.

És akkor nézzük:




Azoknak, akik nem tudnak angolul. A pasi többször elmondja a végén, hogy érdekes. Érdekesnek találta, és nem igazán tudja, hogy a szerelmi szálra vagy a démonos dolgokra fognak-e a koncentrálni. Viszont a világ érdekesnek tűnik, és tetszik neki, hogy a főszereplő lány erősnek tűnik, nem olyannak, mint Bella. Mert a Hunger Gamesben is ezt szerette.

Will és Jace vitatkoznak

Sziasztok!

Ezt a fanartot Cassandra Jean rajzolta, aki a csodálatos Árnyvadász tarotkártyákat is. A felvetés az volt, hogy rajzoljon egy képet Jace-ről és Willről. Aztán ezt kérték, hogy rajzolja le, hogyan vitatkoznak egymással. Nos, a vita kissé elfajult...


Kevin fotók a The Colony premierjéről

Sziasztok!

A JustJared készített néhány fotót Kevin Zegersről (Alec) az új filmje, a The Colony premierjén. Íme:






MTV interjú Lilyvel a WonderConról

Sziasztok!

Senkit ne tévesszen meg, az MTV elírta, az Immortal Instruments a Mortal Instrumentsre vonatkozik... És még félbe is vágták a videót, miközben Lily beszél...




Lily elmondja, hogy van néhány dolog, amiben hasonlítanak Claryvel, például hogy küzdenek azért, amiben hisznek. De amit szeretett volna megmutatni, hogy Clary tulajdonképpen olyan, mint a szomszéd lány, akivel legjobb barátnők is lehetnétek.

Cassie interjú a WonderConról

Sziasztok!

Itt a Clevver TV interjúja Cassie-vel a WonderConról.




Cassie elmondja, hogy még soha nem volt ezeken a conokon, és hogy ez az első könyve, amiből film lesz, de lenyűgöző élmény látni, hogy valami, amit te írtál, egyszer csak valami valóságossá válik. Aztán a castingról kérdezik, hogy volt-e valaki konkrét és a fejében, és mennyire vonták be. Cassie elmondja, hogy volt egy álomlistájuk, de végül nagyon sok minden nem úgy alakult, mert volt például olyan, aki egyszer csak megjelent a meghallgatáson, és rögtön berobbant, mint például Jamie. De mindig Robbie Sheehant akarta Simonnak, és nagyon örült, amikor végül megkapta a szerepet. De összességében az egész szereplőgárdával nagyon elégedett. De azért a riporter rákérdez, hogy mégis ki volt az álomlistáján. Cassie elmondja, hogy imádja Benedict Cumberbatchet, és úgy volt vele, hogy akármilyen szerepet, de kapjon, de közben más filmet forgatott. Amikor arról kérdezik, hogy a két főszerepre kiket akart, Cassie elmondja, hogy ők igazából tökéletesek, Lily nagyon úgy néz ki, mint ahogy Claryt elképzelte. Jamie pedig - nem volt benne biztos, amikor először bejött a képbe, de több száz meghallgatást megnézett, és egyiknél sem érezte, hogy ő Jace.

Megszólal a Csontváros előzetes egyik zenéjének szerzője

Sziasztok!

Van néhány fontos eleme egy jó filmelőzetesnek, az egyik ilyen a zene. Az előzetesben hallható három dal
közül az egyiket az Echelon címűt Jack Trammell szerezte.


- Nagyon megtisztelve érzem magam, hogy része lehetek a projektnek - mondta Trammell. - A stúdió imádta az Echelont, és az előzetes végére akarták, ezért megkértek, hogy tegyen még egy kicsit izgalmasabbá a használathoz. A TMI biztosan csodálatos film lesz. És abban is biztos vagyok, hogy az Echelont vagy valamelyik másik zenémet használni fogják a promo spotokhoz. Drukkoljunk!

Trammell zenéjét egyébként sok híres film előzetesében hallhatjátok: Felhőatlasz, Twilight: Breaking Dawn 2. rész vagy az utolsó Batman film.

Forrás

Új Kevin kép

Sziasztok!

Kevin a George Stroumboulopoulos Tonightban.


2013. április 5., péntek

Árnyvadász tarotkártya - Jace és Alec


Kevin egy reggeli műsorban

Sziasztok!

Kevin Zegers (Alec) az új filmje kapcsán szerepelt egy reggeli műsorban, aminek a neve Breakfast Television. Elmondja például, hogy rendszeresen hazajár, mert hét unokaöccse és unokahúga van, és nem akarja, hogy elfelejtsék, ezért például minden nap skype-olnak és beszél a kutyáiról is.




Cassie válaszol

Sziasztok!

Cassie tegnap egy sor kérdésre válaszolt Twitteren.


Igaz, hogy a Florence + the Machine a filmzenék között lesz? Semmit sem tudok a filmzenékről.

Kérlek ne öld meg Simont és Luke-ot! heh heh

Igazából úgy gondolom, hogy Robert Sheehan 100%-ban jó Simonnak, igazam van? Igen, én mindig így gondoltam. 

Miért olyan szexi Jace? Talán a viselkedése. Clary szerint kevésbé szép, mint Alec, de ez nem számít. :)

Mikor fogjuk megtudni, hogy mit jelent a TLH? Hamarosan. Valaki igazából már kitalálta. 

Boldog lennél, ha lenne TID film? Ha jó lenne, akkor igen.

Milyen Aidan a képernyőn kívül? Nagyon-nagyon kedves. Igazából olyan kedves, hogy lehet, hogy egy másik planétáról van. 

Mi a kedvenc forgatási helyszíned? A Csontváros.

Örültél a CP2 reakcióknak? Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon örültem. 

Amikor a forgatáson voltál, volt olyan jelenet, amin sírtál? Igen, amikor a kicsi Clary először találkozik Luke-kal. (Na, akkor hivatalos. Lesz visszaemlékezős rész, ezért van a kicsit Clary, és az biztos, hogy Luke is benne lesz. Clary és Luke első találkozása! *-* Már most imádom. - Deszy)

Ki leginkább olyan, mint a szereplő akit játszik a filmben? Jamie. :)

Mit gondolsz? Szeretni fogjuk a CoHF-et, vagy bele fogunk halni? Hogy Ron Weasleyt idézzem: Szenvedni fogtok, de örülni fogtok neki. 

Lesz szerelmi háromszög a TLH-ban? Igen, de nem egy ritka fajta. Két lány és egy fiú, csak hogy egyet mondjak. 

Csontváros plakát a Mammut 2-ben!

Sziasztok!

Serenától származik az infó, hogy a Mammut 2-ben magyar nyelvű Csontváros plakát van! És készített nekünk egy képet is! Mindkettőért hálás köszönet neki! Én most elképesztően boldog vagyok! És akkor hivatalos: van a teaser plakátból is magyar!



Magnus fan videó

Lily a WonderConon - Interjú

Sziasztok!

A Showbiz Junkies is készített a WonderConon interjút Lilyvel. Összefoglaló megint csak a videó alatt.





Először a Tükröm, tükrömről beszélnek, hogy Lily nagyon szeretett abban szerepelni, és hogy minden kislány álma, hogy eljátszhassa Hófehérkét, de volt benne sok harcjelenet is, ami a Csontváros filmnél is jól jött, mert abban is volt kardozós jelenet. Aztán arról beszélnek, hogy Clary soha nem csak egy állandó áldozat az eseményekben, hanem küzd magáért. A riporter szóba hozza, hogy a Csontváros körül nagyon nagy a láz az interneten, és megkérdezi, hogy Lily követi-e ezeket. Lily azt mondja, hogy várják meg, amíg látják a filmet, mielőtt bármit mondanak. Aztán a riporter azt kéri, hogy beszéljen Jamie-ről és a köztük lévő kémiáról. Lily elmondja, hogy abban a pillanatban, amikor Jamie besétált a meghallgatásra ott volt, amit kerestek, rögtön tudta, hogy ő az. Megvan benne a két oldal, egyszerre szarkasztikus és öntelt, és sebezhető, ami Jace. És végül a riporter megkérdezi, hogy ha lesz több film, készen áll rájuk? Lily elmondja, hogy úgy írta alá a szerződését, hogy addig játssza Claryt, ameddig lehet, mert nagyon szereti, és a többiek is, és nagyon reméli, hogy lesz folytatás.

Ne feledkezzetek meg róluk!

Sziasztok!

Szeretnélek emlékeztetni titeket két "versenyre" és a mi kis petíciónkra is. 


Először is ne feledkezzetek meg róla, hogy Lily a Csontvárossal versenyben van 2013 nyarának Teen Badass címéért, és jelenleg nem vezet, úgyhogy szavazzatok rá! Ez az első jelölés, ami IMDb-n felkerült a filmhez, és nagyon jó lenne, ha a Nomination Wonra változhatna, és ne felejtsétek el azt sem, hogy a díjat az MTV Movie Awardson adják át! Ez a győzelem lehetne az első egy remélhetőleg hosszú sorban, és mivel azt a díjátadót nagyon sokan nézik, reklám szempontjából sem lenne utolsó! Márpedig törekednünk kell rá, hogy a filmet minél többen megismerjék és megnézzék, mert KELL a folytatás! ITT SZAVAZHATTOK!




A második dolog, hogy tart a Libri Aranykönyv szavazás, és két Cassandra Clare könyv is versenyben van, egészen pontosan Az angyal és A herceg, szóval ajánljátok őket! Nyerni is lehet vele. ITT SZAVAZHATTOK!

  

És akkor végül, de nem utolsó sorban ne felejtsétek el a mi kis petíciónkat sem, aminek a célja, hogy a Csontváros film felirattal menjen a mozikban (vagy legalább azt sikerüljön elérni, hogy bizonyos helyeken menjen felirattal is). A petíciót akár a nevetek elrejtésével is aláírhatjátok! ITT ÍRHATJÁTOK ALÁ!



Új képek Kevinről a The Colony premierről





Árnyvadász kódex fanart

Sziasztok!

A The Manila Institute készített egy fanartot, méghozzá az Árnyvadász kódexről. A dolognak az érdekessége, hogy egy egészen ötletes módon oldották meg a lapozást. 

Kattintsatok ide ahhoz, hogy láthassátok, aztán minden lapozáshoz kattintsatok az alsó, kisebb téglalap alakú feliratos üzenetre!

Videók a The Colony premierről

Sziasztok!

Kaptunk két videót Kevin Zegers (Alec) filmjének, a The Colonynak a premierjéről. A kérdezős részben Kevin is válaszolgat, ez a második videóban van.



Csontváros előzetes az IMDb főoldalán

Sziasztok!

A Csontváros előzetese végre elérte az IMDb-t is, most éppen a főoldalon láthatjátok! :D


Reakció az előzetesre

Sziasztok!

Ennek a lánynak a videóit általában hozom, ő az az igazi keményvonalas Cassandra Clare rajongó, és bár a legtöbbször elég sokat visít, értelmes dolgokat szokott mondani. Szóval akkor most az ő reakciója:


Florence + the Machine

Sziasztok!

A Florence + the Machine neve már többször felmerült a Csontváros zenéivel kapcsolatban. Egyrészt Cassandra Clare maga is azt mondta, hogy nagyon örülne nekik, másrészt a rajongók egyik nagy favoritja, harmadszor Jamie szerepelt az egyik klipjükben, negyedszer pedig kiderült, hogy a lemezkiadó, ami majd a Csontváros zenei CD-jét is kiadja, adja ki a Florence + the Machine CD-ket is.

Most egy újabb apróság kerülhet fel a listára, ami reményt adhat, hogy lesz majd tőlük Csontváros zene, méghozzá a következő tweet:


Azaz egy rajongó kiírta a következőt:
A Seven Devils valószínűleg a valaha készült kedvenc számom.

Martin pedig retweetelte ezt a bizonyos kiírást. És Martin általában csak olyanokat szokott retweetelni, ami valamilyen módon kapcsolódik a Csontvároshoz vagy egy másik Constantin filmhez.
(Ha esetleg nem ismernétek, itt meghallgathatjátok a számot.)

xD

Sziasztok!

Ma egy cikk és egy hozzászólás kapcsán elég jót bosszankodtunk Facebookon, ha valakit érdekel, nézze meg a Facebook oldalon. :D (Ehhez kapcsolódóan írtam a Twilightos posztot is.)

Ramóna pedig most elkészítette a mai bosszankodás jegyében a következő képet, amiért én imádom:



Pótforgatás a Csontvároshoz

Sziasztok!

Már akkor beszéltük, hogy nagy eséllyel lesz pótforgatás, amikor a rendes forgatás véget ért novemberben, mert mindenki aggódott, hogy túl gyorsan befejeződött. 

Nos, jelentem, lesz pótforgatás! És most már azt is tudjuk, hogy mikor. 

Ezt egy Vancouverben, a filmiparban dolgozó Twitter felhasználónak hála tudjuk:


Azaz a stáb és a szereplők két napra visszatérnek Torontóba, méghozzá április 11-én. 

Reméljük megint kapunk képeket a helyszínről, mert bevallom, én kis nosztalgiával gondolok vissza az augusztusra, amikor rohantam haza, és gyakorlatilag percenként követhettük az eseményeket a helyi rajongóknak hála. Olyan jó volt a beszámolókat olvasni, meg nézegetni a helyszínen készült fotókat, például ahogy Jamie és Lily együtt sétálgatnak, Starbucks kávét isznak... xD

Ha valaki egyébként lemaradt az augusztusi forgatásról a képeket visszanézheti napokra lebontva a blog Pinterest oldalán! http://pinterest.com/shadowhunterhun/

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! - Mi az, amiben a Csontváros és a Twilight hasonlít?

Sziasztok!

Millió egy oldalon olvastam már, hogy a Csontváros lehet az új Twilight, és lépten-nyomon összehasonlítják a kettőt. Ennek a cikknek nem az a célja, hogy ezeket kihangsúlyozza, hanem hogy rávilágítson, hogy bár vannak hasonló vonások, a hasonló vonások is teljesen mások, így a lényeg teljesen más. 

Tehát akkor: Miben hasonlít a Csontváros és a Twilight?


 
1. Célközönség

A Twilight és a Csontváros is young adult könyv, tiniknek íródott. 
Ez a hasonlóság ebben gyakorlatilag ki is merül, mert míg a Twilight leginkább a romantikát jobban kedvelő lányoknak szól, addig a Csontvárost nagyon sok fiú is olvassa, pontosan az akciójelenetek miatt.

2. Fantasy

Igen, mind a Twilightban, mind a Csontvárosban vannak fantasyelemek, és mindkettő a mi világunkban játszódik, nem valamilyen kitalált helyszínen, pl. Középföldén. 
Azonban míg a Twilightban gyakorlatilag háromféle lény létezik (vámpír, alakváltó, vérfarkas), addig a Csontváros rengeteg különböző lényt vonultat fel, például démonokat, boszorkánymestereket, tündéreket...

3. Vámpírok, vérfarkasok

Ha már a lényeknél tartunk. Igen, a Twilighthoz hasonlóan a Csontvárosban is vannak vámpírok és vérfarkasok. De a Twilighttal ellentétben a Csontvárosban inkább a klasszikus mítoszokhoz nyúlunk vissza. Igen, iszunk emberből, nem, nem tudunk a napon sétálgatni, nem szeretjük a szenteltvizet, és igen, a vámpírok és a vérfarkasok kapcsolata nem túl kiegyensúlyozott. És nem, nem csillogunk. (Hacsak nem találunk egy tégely csillámport...)
 
4. Főszereplő

Igen, a főszereplő egy tinilány. De Bellával ellentétben mást is csinál, mint hogy a szerelmi élete miatt szenved. Meg akarja menteni az édesanyját, harcol a démonok elleni csatában és többször megmenti a barátait. Szóval összességében sokkal erősebb karakter, mint Bella.

5. Szerelmi szál

Na, ez az a pont, amin szerintem a legjobban lehet vitatkozni. Ugyanis a Csontvárosra nagyon sokan szeretnék ráhúzni a szerelmi háromszög klisét, és nem mondom, hogy egyáltalán nincs rá mód. Mert igen, van a lány, a lány legjobb barátja meg az új fiú. De! Emellett azért ott van még a fiú legjobb barátja is, aki belefolyik az egész szerelmi szálba, illetve az ő húga, aki szintén, emellett egy szexi, biszexuális boszorkánymester. Így már nem is olyan egyszerű a képlet, nem igaz? (Direkt nem írtam le pontosan, hogy ki kibe hogyan zúgott bele, hogy ne legyen spoiler azoknak, akik amúgy nem ismerik a történetet.)
Emellett ebben a történetben nem csak a szerelmi szál a hangsúlyos, hiszen démonok elleni küzdelem is van, csata a világ megmentéséért, egy főgonosz, aki el akarja foglalni a világot (ez most nagyon leegyszerűsített), illetve útközben meg kell menteni Clary édesanyját is, hiszen az egész történet ezzel indul. 

6. Szexi pasik

Na jó, ha már szóba került a szerelmi szál, emellett sem mehetünk el. Igen, a Csontvárosban is vannak jó pasik. De melyik könyvben nem, most őszintén? A különbség azonban itt szerintem abban rejlik, hogy ezeket a szereplőket nem, vagy nem csak az teszi szexivé, hogy jól néznek ki. (Twilight rajongók, ne utáljatok, nagyon szeretem azt a sorozatot is, de...) Itt a pasikat leginkább a cselekedeteik teszik kívánatossá: a humoruk, a magabiztosságuk, a bátorságuk, vagy éppen bizonyos helyzetekben a sebezhetőségük. Érdekes szereplők. Szerintem mindent elárulok, ha azt mondom, hogy az egyik legnépszerűbb pasi szereplő a könyvből egy biszexuális boszorkánymester, aki még ráadásul ázsiai származású is. Itt nem a külső a lényeg!

7. Erős mellékszereplők

A Twilight népszerűségének szerintem az egyik titka volt az is, hogy szerethetőek voltak a mellékszereplők. (Alice, Jasper, Emmett, Carlisle stb.) Ez elmondható a Csontvárosról is, nagyon sokan jobban is szeretik a mellékszereplőket, mint a főszereplőket. (Pl. a már előbb említett boszorkánymestert)
  
7. Női írónő

Igen, mindkét sorozatot nő írta. Stephenie Meyer a Twilightot és Cassandra Clare a Csontvárost, és mindkettőjüknek az első könyvéről van szó, bár Cassandra Clare előtte már írt fanfiction regényeket az interneten.

8. Jamie Campbell Bower

Ez egy olyan elem, ami véletlenül alakult így. Történetesen a Csontváros egyik főszereplője az a Jamie Campbell Bower, aki a Twilight filmekben Caiust, az egyik főgonoszt játszotta. Azonban érdemes megjegyezni, hogy Jamie az egész Twilight Sagában összesen nem volt képernyőn kb. 10-15 percnél többet, és összesen körülbelül 10 mondata volt, azok közül is sok egyszavas. És Jamie elég sok más filmben is szerepelt, többek között a Harry Potterben.

9. Siker?

Ez az a faktor, amiben hajlandó vagyok engedni kicsit. A Csontvárost gyakran azért emlegetik egy lapon a Twilighttal, mert hasonló sikert remélnek tőle.


Összességében szerintem a fő hasonlóságokat összefoglaltam. Ebből is látszik, hogy a legtöbb általános dolog, ami semmit nem mond a történetről (pl. hogy nő az írónő vagy hogy siker lehet), és amit rengeteg könyvre rá lehetne húzni. (A Hunger Games sorozatot is nő írta, női a főszereplő, a tinik a célközönség, vannak benne szexi pasik, erős mellékszereplők, sikeres, van benne szerelmi háromszög és vannak benne fantasyelemek. Még sincs semmi köze a kettőnek egymáshoz.)

A különbségek sora viszont szinte végtelen lenne, csak hogy az egyik legnagyobbat kiemeljem, a kérdések, amiket Clare a könyveiben érint (zsidó vámpír, meleg-biszexuális beállítottság, rasszizmus, jó és rossz viszonya, a barátság és szerelem közötti különbség, szülő-gyerek kapcsolat stb.)

És ahogy Cassandra Clare maga is mondta: ő nem a Twilight akar lenni, mert a Twilight a Twilight, a Harry Potter a Harry Potter, a Hunger Games pedig a Hunger Games. A végzet ereklyéi sorozat legyen A végzet ereklyéi sorozat. Önmagáért.

Lily fotósorozat

Sziasztok!

Tegnap Lilyről egy fotósorozatot készítettek New Yorkban (ezért voltak a repülőteres képek), és kaptunk róla néhány fotót:












2 éves a TMI Source - Nyereményjátékok

Sziasztok!

Az egyik legnagyobb TMI rajongói oldal, a TMI Source ma ünnepli második születésnapját! Az oldalnak én is nagyon sokat köszönhetek, már nagyon régen követem őket, igazából szerintem majdnem a kezdetektől. Tényleg nagyon profi, amit csinálnak, és valamiféle bázist jelentenek az Árnyvadászoknak világszerte. Szóval ezúton is boldog születésnapot, TMI Source!

A rajongói oldal a születésnap alkalmából három nyereményjátékot is hirdetett, mind a három nyitva áll a külföldi rajongók számára is. 

Amiket nyerni lehet:





Sok szerencsét mindenkinek!

2013. április 4., csütörtök

Robbie az LAX reptéren

Sziasztok!

Néhány rajongó ma látta Robert Sheehant (Simon) az LAX reptéren.


Nekem most az jutott eszembe, hogy ha most voltak Lilyvel és Jamie-vel fotózáson, akkor nagyon más haja lesz a képeken, mint a filmben.

Árnyvadász tarotkártya - Izzy és Simon

Sziasztok!

Újabb tarotkártyát kaptunk, ezúttal Simont és Izzyt láthatjuk. A kártya az eredeti pakli Ace of Sword, azaz Kardok ásza kártyája, ami egységet és áttörést jelent. Simon pedig a Glorious(Dicső, Ragyogó) kardot tartja, ami passzol a kártya nevéhez.


Új Lily fotók

Sziasztok!

Lilyről újabb fotók készültek, a New York-i reptéren fényképezték le a lesifotósok.










Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets