Blogger Widgets

2015. június 20., szombat

Helyzetjelentés - Clace kép és elkezdődött a harmadik rész!


Sziasztok!

Újabb helyzetjelentéssel érkezem! Véget ért a második rész forgatása, de már el is kezdődött a harmadiké, és rögtön egy Clary-Jace képpel indítottunk. Közben még azért kicsit visszatekintünk, Matt íjászteljesítményére, az új Meliornunk is szólt pár szót a castról. Cassie-t arról kérdezték, hogy van mostanság Alec, mire Matt cukin reagált, hogy ő bizony jól van. Harry a sorozat íróinál járt, Kat pedig puszival kívánt jó éjt a rajongóknak.
A harmadik rész pedig úgy tűnik, egy temetőben játszódik, legalábbis részben - és Simonék furgonja is ott parkol. 
McG eközben elvonult a vágószobába, és kéri, maradjunk a közelben. Vajon kapunk valamit?




Dom nyilatkozat a sorozatról


Sziasztok!

Dom egy tévéműsorban beszélt néhány szót a Shadowhunters sorozatról:


2015. június 19., péntek

Boldog szülinapot, Alan és Aidan!


Sziasztok!

Mindenki egy bizonyos haláleset évfordulójával van elfoglalva, de közben azért ne felejtsük el, hogy két Árnyvadász színész szülinapját is ma ünnepeljük. (És még mondják, hogy véletlen - a sors!) Ráadásul egy mixelt szereposztásban parabataiok lennének, ugyanis a tévésorozat Valentine-ja, Alan Van Sprang és a film Luke-ja, Aidan Turner szülinapja a mai! 

Mindkettőjüknek boldog szülinapot kívánunk!



Ilyen az új brit kiadás


Sziasztok!

Érkezett néhány fotó arról, hogyan is fest majd a valóságban a TMI sorozat új, brit kiadása. Íme:




Új Lady Midnight fülszöveg!


Sziasztok!

Új fülszöveget kapott a Lady Midnight!


Tündöklés-, homály- és Árnyvadászáradat Cassandra Clare Sötét ármányok sorozatának szívszaggató nyitókötetében, a nemzetközi bestseller Mortal Instruments sorozat folytatásában. 
Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amelyek a pusztulás szélére taszították az Árnyvadászokat. Emma Castairs többé már nem gyászoló gyermek, hanem egy fiatal nő, aki elszánta magát, hogy felfedezi, ki szülei gyilkosa és megbosszulja az elvesztésüket. Együtt parabataiával, Julian Blackthornnal, Emmának meg kell tanulnia, hogyan bízzon meg a fejében és a szívében, miközben egész LA-ben nyomoznak egy démoni ügylet után. A Sunset Striptől a bűbájos tengerig, ami Santa Monica partjait mossa. Csak a szíve ne vezetné áruló irányba... Hogy a dolgok még bonyolultabbak legyenek, Julian bátyja, Mark - akit öt évvel ezelőtt a tündérek foglyul ejtettek - visszatér, mint egy alku tárgya. A tündérek kétségbeesetten próbálnak rájönni, ki gyilkolja a fajtájukat, és ehhez szükségük van az Árnyvadászok segítségére is. De az idő máshogy folyik a tündérek világában, így Mark alig öregedett, és fel sem ismeri a családját. Visszatérhet valaha ténylegesen hozzájuk? Hagyják vajon a tündérek?

Itt az első kép Hodge-ról!


Sziasztok!

Az első Hodge fotó is megérkezett, ezzel együtt pedig úgy tűnik, véget ért a második rész forgatása.


Maradandó rúnák


Sziasztok!

Cassie kapott egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy mely rúnák maradandóak, azaz melyek azok, amelyek használat után nem halványulnak el. 

Cassie válasza:
házasság rúnák, parabatai rúnák, néhány gyász rúna, és azok a rúnák, amelyek a már létező tehetséget fokozzák, például Will memória rúnája a TID-ből. 

#AveAtqueVale


Sziasztok!

Azok, akik még nem olvasták végig A hercegnőt, most fogják be a fülüket, csukják be a szemüket, és semmiképp ne olvassák tovább a bejegyzést! :)

Szóval, ma június 19-e van, Will Herondale halálának évfordulója. A külföldi rajongók indítottak egy kezdeményezést, melynek keretében a mai napi Willre emlékezünk, az #AveAtqueValeWillHerondale hashtaggel. 

Sokat gondolkoztam, de végül úgy döntöttem, az oldalon nem fogok ebből különösebb posztrohamot tartani. Két okból: egyrészt a fenti kezdés miatt, ugyanis ez a téma meglehetősen spoileres azok számára, akik még nem vetették bele magukat a Pokoli szerkezetekbe (és azért azt hiszem, vannak ilyenek az oldalon szép számmal), másrészt mindig is úgy gondoltam, a szeretteink születését és életét, nem pedig a halálát ünnepeljük. Tudom, emléknap, de sokkal szívesebben posztolnék Willről, aki az egyik nagy kedvencem, és igen, én Team Will voltam, a születése napján, mint a haláláén. 

Mindenesetre az kétségtelen, hogy Will megérdemli, hogy foglalkozzunk vele, szóval ha valakinek van kedve, hajrá! A Facebookon azért nem kizárt, hogy megosztok vele kapcsolatos dolgokat, szóval érdemes lesz nézegetni. :)

Addig is én egy szuper fanartot hoztam róla:


Forrás

2015. június 18., csütörtök

Itt az első kép Pangbornról!


Sziasztok!

Megérkezett az első kép, most láthatjuk, milyen lesz Pangborn a tévésorozatban. Íme:


Helyzetjelentés


Sziasztok!

Itt az újabb helyzetjelentés, félmeztelen Jace-szel, Hodge kommentekkel, Alec íjászkodni tanul Batmannel, az új Meliorn videóban üzen és készülnek a tündérfülei, Valentine már rúnában borzongatja új családja kedélyeit, Simon a menő cipőjét fotózza, Clary és Izzy pedig együtt pózolnak.







Chris Wood az új narrátor!


Sziasztok!

Az ötödik Akadémia novella, a The Evil We Love narrátora nem más lesz, mint a Carrie naplója és a Vámpírnaplók jóképű sztárja, Chris Wood!


2015. június 16., kedd

És íme Meliorn!


Sziasztok!

Újabb nem várt szereplőről hullt le a lepel. Meliorn is felbukkan már a Shadowhunters első évadában is, és aki a játszhatja, nem más, mint Jade Hassouné!



Dom filmjének plakátja


Sziasztok!

Jövőre kerül a mozikba Dominic Sherwood új filmje, a Take Down, aminek külön érdekessége, hogy Ed Westwick is szerepel benne, aki nem csak A herceg hangoskönyv narrátora volt, hanem egy ideig még úgy állt a dolog, Alecet is ő játssza majd a Csontváros filmben. Utóbbi a Gossip Girl forgatása és a Csontváros forgatásának csúszása miatt nem jött össze. 

Mindenesetre itt a Take Down domos plakátja:


Megjelent!


Sziasztok!

Megjelent a legújabb Akadémia novella, az ötödik, a The Evil We Love!

Előrendelhetőek az új borítós kötetek!


Sziasztok!

Már előrendelhető minden új borítós kötet, amik majd szeptember 1-jén érkeznek. Rögtön van mindkét sorozathoz díszdobozos verzió is. 
És ami még extra a kötetekben:
  • Különleges step-back borítók
  • Új bevezető gondolatok a szerzőtől
  • új térképek, amelyek részletesen bemutatják az Árnyvadász világot
  • Bónusz történetek

http://www.amazon.com/Mortal-Instruments-Complete-Collection-Heavenly/dp/1481444433/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1434441063&sr=1-2&keywords=infernal+devices+the+complete+collection
 
http://www.amazon.ca/The-Infernal-Devices-Complete-Collection/dp/1481456601


A képekre kattintva a rendelési oldalra juttok. 
A TMI sorozat most olyan 12-13.000 forint környékére jön ki, a TID pedig 8000 forint körül, díszdobozban. (Sajnos azt nem tudom pontosan, hogy milyen összegtől kell vámot ráfizetni az Amazonnál.)

Helyzetjelentés - Clary és Jace a Csontvárosban


Sziasztok!

Korábban már kiderült, hogy a Csontvárosba hamarabb eljutnak főhőseink a sorozatban, mint a könyvben. Nos, már meg is történt, kaptunk néhány képet Claryről és Jace-ről, egyenesen a Néma Városból:



2015. június 15., hétfő

Helyzetjelentés


Sziasztok!

Most megint nem volt pár napig helyzetjelentés - persze a nagy szereposztásos hírek kivételével -, úgyhogy sok minden történt. A szereplők megint játszottak - ezúttal Jengát a kártya után -, kaptunk egy újabb, nyúlfarknyi Alec videót, a barátnők még mindig Torontóban és jó néhány kulisszák mögötti fotó is érkezett. Ó, és régi kedvenc producerünk, Martin Moszkowicz is megérkezett Torontóba.








Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets