Blogger Widgets

2016. december 14., szerda

Részlet a Lord of Shadowsból

Sziasztok!

Cassandra Clare újabb részletet osztott meg a Lady Midnight - Éjfél kisasszony folytatásából, a Lord of Shadowsból.

A Lord of Shadows május 23-án kerülhet a polcokra angolul, addig is ITT találtok két fülszöveget is hozzá, ITT pedig a borítóelemzésemet olvashatjátok hozzá. Addig is pedig örülhetünk a legújabb magyar megjelenésnek, ITT előrendelhető a Lady Midnight



A részlet:

Mostanra már távol jártak a parttól - csupán tündöklő csík volt a messzeségben, út a mozgó fénypontok szalagján, a házak és az éttermek mind csillogó pontok. - Hát, mint kiderült, a szüleim nem az óceánban haltak meg - szívta be a levegőt Emma megborzongva. - Nem fulladtak bele.
- De az, hogy ezt tudod, még nem törli el a hosszú évek rossz álmait - pillantott rá Julian. A szél lágy tincseivel játszott az arcán. Emma emlékezett, milyen volt, amikor az ő keze kalandozhattak ott, milyen volt, mikor az ő ölelése horgonyozta nem csak ehhez a világhoz, de saját magához is.
- Utálom magam így érezni - felelte, és egy pillanatra nem is volt benne biztos, mire gondol. - Utálok félni. Gyengének érzem magam tőle.
- Emma, mindenki fél valamitől - mozdult közelebb a fiú. - Féltünk dolgokat, mert értékeljük őket. Félünk, hogy elveszítünk embereket, mert szeretjük őket. Félünk a haláltól, mert értékeljük, hogy élhetünk. Ne kívánd, hogy ne érezz félelmet! Az csak annyit jelentene, hogy már nem is érzel semimt.
- Jules. - Emma meglepetten fordult felé, a hangja intenzitása lepte meg, de aztán megtorpant, amikor Cristina sietős lépteit hallotta, aztán a hangját, amit hirtelen felismerés színezett, majd felkiáltott:
- Mark! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets