Blogger Widgets

2016. január 9., szombat

The Last Hours részlet


Sziasztok!

Cassie megosztott egy újabb részletet a The Last Hours sorozatból:

"Cordelia megragadta Lucie kezét, ahogy a Carstairs kocsi megrázkódott az úton, miközben omnibuszok, motoroskocsik és gyalogosok forgalmának hangja vette körbe őket. Hirdetések mellett haladtak el. Lópatkó Hotel. Barna söt három guinea-ért. Új luxusgőzhajók. Feliratok, melyek szabókat és halárusok, hajszeszt és olcsó nyomdát reklámoztak. 
Matthew, aki velük szemben ült a kárpitozott ülésben, magában motyogott és káromkodott, a haja szanaszéjjel állt. 
- Csökönyös - mormogta. - Menyétek. 
- Mi? - kérdezte Lucie. 
- Azt hiszem, azt mondta, csökönyös menyétek - sietett a segítségére Cordelia. - De kikre gondolsz, Matthew? Haragszol ránk? 
Matthew elfordult, így hosszú lábát felhúzhatta az ülésre maga elé, és Lucie és Cordelia csak a profilját láthatták. És milyen profil volt az! Sokkal finomabb vonásai voltak, mint bátyjának, akinek durva, erős arcforma jutott. Matthew arca olyan volt, mintha arra alkották volna, hogy porcelánra pingálják. 
- Természetesen nem - válaszolta. - Csak megdöbbentő, hogy bánnak Jamesszel. - Cordeliára pillantott, aztán Lucie-ra. - Ő tudja, igaz?"

Új részlet a sorozatból - Videó


Sziasztok!

Kaptunk egy új részletet a Shadowhunters első részéből. És igen, megint csak eltér kicsit a könyvtől: Jocelyn irónt ajándékoz Clarynek. 


2016. január 8., péntek

A Shadowhunters 30 másodpercben


Sziasztok!

A sorozat szereplői 30 másodpercben összefoglalták, miről is szól a Shadowhunters. Íme:


2016. január 7., csütörtök

Új Árnyvadász poszterek!


Sziasztok!

Egy sor új posztert kaptunk a sorozathoz, a különösen izgalmas az, hogy ezúttal nem a karakterekről, hanem a sorozat főbb helyszíneiről!





2016. január 6., szerda

Kulisszák mögötti videó az első rész forgatásáról


Sziasztok!

Kaptunk az első rész forgatásáról egy kulisszák mögötti videót:


2016. január 5., kedd

Folytatódnak a leckék


Sziasztok!

Az első videót, amelyben a szereplők elkezdik az új nézőknek magyarázni az Árnyvadász világ fogalmait, már megmutattam. Azóta érkezett a még kettő.



Új részlet a sorozat első részéből!


Sziasztok!

A sorozat készítői három klipet osztottak meg az első részből. Ezek közül kettőt már láthattunk a korábban kiadott hosszabb részletben, a harmadik viszont új, Izzy és Alec belemásznak a Clary témába:


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets