Blogger Widgets

2016. december 3., szombat

A Shadowhunters 2. évadának címei pedig...

Sziasztok!

Nagyon úgy tűnik, hogy lehullt a lepel a Shadowhunters 2. évadának első néhány epizódcíméről. 



Ezek alapján a címek:

2.01 - The Guilty Blood (A bűnös vér)
2.02 - A Door Into the Dark (Ajtó a sötétségbe)
2.03 - Parabatai Lost (Elveszett parabataiok)
2.04 - Day of Wrath (A harag napja)
2.05 - Dust and Shadows (Por és árnyak)

Simon karakterposztere is megérkezett

Természetesen Simon sem maradhat ki a sorból, ő is megkapta a maga karakterposzterét:


2016. december 2., péntek

Van fiatal Jace-ünk is

Sziasztok!

A hírek szerint Dale Whibley alakítja majd a fiatal Jace Waylandet a Shadowhunters következő évadában. 



Dale 18 éves, ír, skót, angol és kanadai gyökerei vannak. 

Ez még egy dolgot jelent a sorozatra nézve: lesznek visszatekintések Jace fiatalabb korára, nagy valószínűséggel abból az időszakból, amikor megérkezett az Intézetbe. Mivel még egy külön videóban is hangsúlyozták, milyen fontos szerep jut majd Alec és Jace parabatai kapcsolatának a mostani Jace helyzetben, talán még az is előfordulhat, hogy fiatal Jace-Alec jeleneteket is kaphatnak a nézők, akár még a parabatai szertartást is. 

Itt van Clary karakterposztere is

A többieké után ezúttal Clary karakterposzteréről hullt le a lepel:


Akciósak a Cassandra Clare első részek is!

A Könyvmolyképző mai adventi akciójában az első kötetekre van -26% kedvezmény. Kigyűjtöttem, egészen konkrétan melyik Cassandra Clare könyvek akciósak.

FRISS!

A Lady Midnight is bekerült az akciós kínálatba!!!! -26% kedvezménnyel van az:




--------------------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------------------




--------------------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------------------


Hét új promókép a Shadowhunters szereplőkről

Sziasztok!

A napokban megjelent közös fotó mellé ezúttal külön-külön promóképeket kaptak a Shadowhunters főszereplői: ahogy az ilyenkor elvárható, van Alec, Izzy, Magnus, Simon, Clary, Jace és valahogy mindig becsúszik a tiniszereplők közé Luke is, így természetesen most is kapott saját promót ő is. 

A Shadowhunters január 2-án tér vissza a Netflixen. 



2016. december 1., csütörtök

Videó Kat fotózásáról

Sziasztok!

Felkerült egy új videó Kat fotózásáról Joshua Shultz-cal.


Három új karakterposzter a Shadowhuntershez

Sziasztok!

Tegnap kaptunk egy közös promóképet a Shadowhunters szereplőkről, de közben egy másik akció is zajlik: minden nap újabb karakterposzterről hull le a lepel. 

Jelenleg 3 szereplőnél járunk: Luke, Izzy és Jace karakterplakátját nézhetjük meg, és ezekről is nyilvánvaló, amit a két showrunner mondott: a második évad sötétebbnek ígérkezik. Bár, ha belegondolunk, hogy Sebastian is feltűnik majd benne, ez nem is olyan meglepő. 




2016. november 30., szerda

Új promókép a sorozathoz!

Sziasztok!

Az Entertainment Weekly új promóképet hozott le a Shadowhunters 2. évadához kapcsolódóan az Árnyvadász csapatról. 

2016. november 29., kedd

Előrendelhető a Lady Midnight és végre itt a borítója is!!!

Igen, nem véletlen a három felkiáltójel, régóta várt pillanat ez: végre előrendelhető a Lady Midnight! 

Ráadásul ezzel együtt futott be a borító is, szerencsére megtartotta a kiadó az eredetit.

Ó, és még a Szeretetkupon akció is tart, úgyhogy be lehet váltani azt is az ajándék Vörös pöttyösért. 






Fülszöveg:

Cassandra Clare legújabb sorozatának nyitó kötetében a Los Angeles-i árnyvadászok kerülnek főszerepbe. A Gonosz fortélyok a világszerte óriási sikert aratott A végzet ereklyéi-sorozat folytatása: az Éjfél kisasszony egy árnyvadász történet.
Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa az őt ért veszteségeket.
Oldalán a parabataijával, Julian Blackthornnal, Emmának meg kell tanulnia bízni az eszében és a szívében, miközben egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek bármi áron meg akarják tudni, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Sikerülhet igazán visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?
Cassandra Clare új sorozatának szívfacsaró első része telis-tele van csillogással, bűbájjal és persze árnyvadászokkal…

Itt a Lord of Shadows borítója!

Sziasztok!

Ahogy már írtam róla, leleplezték Lord of Shadows borítóját.

A Történetek az Árnyvadász Akadémiáról megjelenésének eseményén a szerzők mellett sokan mások is ott voltak: többek között Alberto Rosende, a Shadowhunters sorozat Simonja.

Forrás


A fő meglepetés mindenesetre már nem a novelláskötethez kapcsolódott, hanem Cassandra Clare új sorozatához, a The Dark Artifices - Gonosz fortélyokhoz. A Lady Midnight folytatásának borítóját már sokan várták, és most végre megérkezett!



Két Lord of Shadows fülszöveggel gazdagodtunk!

Sziasztok!

Május 23-án érkezik a Lady Midnight - Éjfél kisasszony folytatása, a Lord Shadows. A The Dark Artifices - Gonosz fortélyok sorozat második kötetéről épp most csöpögtetik az infókat. Tegnap egy részletet kaptunk a végleges borítóból - ideiglenes helyettesítő már eddig is volt -, most pedig a fülszöveg érkezett meg! 

Figyelem! A fülszöveg spoileres a Lady Midnightra nézve!

A fülszöveg tehát: 

A napos Los Angeles sötét hellyé is válhat Cassandra Clare Lord of Shadowsában, a New York Times és USA Today bestseller Lady Midnight folytatásában. A Lord of Shadows Árnyvadász regény.
Emma Carstairs végre megbosszulta szüleit. Azt gondolta, így végre békére lelhet. De minden, csak nem nyugodt. Tépelődik parabataia, Julian iránt vágya és aközött, hogy meg akarja védeni a parabataik közötti párkapcsolat brutális következményeitől. Így végül randizni kezd a bátyjával, Markkal. De Mark az elmúlt öt évet a tündérek között töltötte, válhat-e még újra igazi Árnyvadásszá?
A tündérek udvarai közel sem nyugodtak. Az Ellentündérek királya megunta a hidegbékét, és többé nem hajlandó fejet hajtani az Árnyvadász követelések előtt. A tündérek követelései és a Klávé törvényei között őrlődve Emmának, Juliannek és Marknak ki kell találniuk, hogyan fogjanak össze, hogy megvédjék, ami számukra fontos - még mielőtt túl késő. 

És egy másik fülszöveg, szintén spoileres:

Los Angeles utcái még az olyan képzett Árnyvadászoknak is veszélyes, mint amilyen Emma Carstairs és bajtársa, Julian Blackthorn. Emma és Julian többszáz démont mészároltak már le együtt, de a személyes csatáik, és egymás iránti kétségbeesett vonzalmuk régi barátságukat fenyegeti, ahogyan Julian bátyjának, Marknak a jelenléte is. Markot elragadták a Vadűzés brutális és vérszomjas tündérei öt évvel korábban. Megtagadta a tündérek népét, hogy a családjával maradhasson, de a tündérek nem engedik el ilyen könnyen a foglyaikat. 
Egy új ellenséggel a láthatáron meg egy újabb megoldandó rejtéllyel, Emmának, Juliannek és Marknak módot kell találnia, hogy megmentsék mindazt, ami kedves a számukra, mielőtt még túl késő lesz.

Sebastian már a Shadowhunters 2. évadában szerepelni fog!

Sziasztok!

Az, hogy a Shadowhunters igen szabadon kezeli az alapul kapott A végzet ereklyéi - és időnként a többi Árnyvadász könyv - alapanyagot, már az első résztől kezdve teljesen egyértelmű, és részről részre csak egyre nyilvánvalóbbá vált. 

Így már az első évadtól kezdve folyamatosan felmerült a kérdés: vajon mikor tűnik majd fel Sebastian?


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets